Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kamp-tråd: FCK - Brøndby (04. februar, 2018)

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamp-tråd: FCK - Brøndby (04. februar, 2018)

  Årets første vigtige kamp nærmer sig. Hvordan skal Brøndby stille op?

  Hos FCK er Santander ude med skade: http://3point.dk/journalist-santande...-mod-broendby/

  Ståle Solbakken har derudover skrottet sit princip om at bruge Stephan Andersen, og i stedet skal Robin Olsen stå (kilde: EB - https://ekstrabladet.dk/sport/fodbol...dt-her/7022729)

  - Hvordan jeg har det med det? Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var skuffet. Hvis ikke man kan få lov at spille en pokalkamp, så er det jo lidt ligegyldigt, at man render rundt her altså. Men det er ikke mit valg. Det er trænerens valg, og jeg må acceptere, hvis det bliver udfaldet, udtaler Stephan Andersen til Ekstra Bladet.
 • #2
  Jeg håber, at vi stiller op med Rønnow på kassen, Jung, Arajuuri, Röcker, Larsson - Nørgaard - Halimi, Tibbling - Mukhtar - Pukki, Kliment
  Det vil være vigtigt med noget fart oppe foran, og så kan vi skifte Kliment ud med Wilczek og Fisker med Halimi, når vi er foran 2-0.

  Alternativt holder han fast i, at nogle af reserverne skal få lov at spille. Så ser holdet vel således ud:
  Bellot - Crone, Arajuuri, Hermansson, Larsson - Nørgaard - Fisker, Vigen - Mukhtar - Wilczek, Kliment
  Hvilket bortset fra Bellot også er et virkelig stærkt hold!

  Comment


  • #3
   Håber vi stiller op sådan her Rønnow - Larsson - Arajuuri - Röcker - Jung - Nørgaard - Tibbling - Fisker - Mukhtar - Pukki - Kliment
   Grunden til at Fisker skal starte på banen er at vi skal presse dem og vise at vi er fulde af selvtillid og at det er dem der har spillet et dårligt efterår og er i problemer. Tror derfor at Fisker vil være meget bedre til det end Halimi. Synes Halimi fik det svært derinde sidst pga han er for svag. Synes han blev meget skubbet rundt og når han fik bolden ville han gerne lave noget lækkert iform af enten en lækker aflevering eller sætte en mand af. Men det gik tit galt og så har han ikke det der arbejdsraseri som Fisker hvor man vil gøre alt i verden for at komme tilbage og få bolden igen eller bare forsvar.

   Comment


   • #4
    Nogle bud på resultatet i dag?

    http://3point.dk/startopstillinger-fck-broendby/

    Comment

    Working...
    X