Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kamp-tråd: SønderjyskE - Brøndby (3. december)

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamp-tråd: SønderjyskE - Brøndby (3. december)

  Denne tråd vil indeholde artikler og debat om kampen mod SønderjyskE

 • #2
  Hej 3point.dk,

  Spændende med et nyt forum. Og det bliver også spændende på søndag.

  SønderjyskE så gode ud mod FCK, og det bliver nok en svær kamp.

  Er jeg den eneste, som kan være lidt bekymret omkring fokus fra Zornigers side? Om nogen er han nok manden, som kan abstrahere fra en fødsel af sit eget barn, men omvendt har man jo set at fødslen at små piger kan ændre selv den hårdeste mand

  Det bliver i hvert fald en god fight på søndag.

  Comment


  • #3
   Som du selv skriver, tror jeg sagtens Zorniger kan abstrahere fra det.

   Den største udfordring i Haderslev bliver et SønderjyskE-hold, der har fundet formen og som altid er svære at spille mod på deres hjemmebane (hvor vi i øvrigt altid skal over i vintermånederne, haha, det er i hvert fald dem man husker).

   Det kommer til at kræve en meget koncentreret Brøndby-indsats og man skal være indstillet på at det nok bliver mere krig end poleret fodboldspil.

   Comment


   • #4
    Lige det med pigen er jeg ikke så nervøs for, men der er da ingen tvivl om, at det her er den sværeste kamp i vores slutprogram. Nu er Sønderjyske jo sjældent et sted man bare tager hen og vinder nemt, og nu kommer de tilmed med 3 Superliga og 1 pokalsejr i træk. I de 3 SL har de 2 af dem været på udebane og her har de 5-0 i målscorer, og i den ene hjemmekamp slog de så fck 3-0.

    Nu kan jeg ikke påstå at være helt opdateret på tilstanden på banen derovre, men skulle undre mig meget, om ikke det blev lidt af en slåskamp vi skal ud i.Set i det lys, vil jeg mene det giver bedst mening at sætte Vigen eller Fisker ind ved siden af Tibbling.
    Arajuuri begyndte at spille fodbold pga. de her kampe og er selvskreven.
    Efter han blev flået ud i søndags, ville det jo give meget god mening at Jung ryger en tur på bænken, men jeg vil dog tilføje, at vi godt kunne bruge hans styrke i hovedspillet i den kamp.
    Om det bliver Kliment eller Wilczek tør jeg ikke gætte på.

    Comment


    • #5
     Hvordan skal Brøndby stille op mod SønderjyskE?

     Jeg er som skrevet her (http://debat.3point.dk/forum/spiller...69-lasse-vigen) stor fan af Lasse Vigen, og hælder lidt til at Besar Halimi kun skal bruges, hvis han virkelig er på toppen, da han som bekendt ikke er på kontrakt. Så vidt jeg ved, så udløber hans kontrakt til sommer og der er ikke nogen klausuler i spil.

     Selvfølgelig skal AZ vælge de bedste spillere, sådan er det. Men hvis to spillere er lige, så skal man vel også kigge på, hvem der har en fremtid i klubben? I FCN har de jo som bekendt helt parkeret Pascal Gregor, mens Brøndby har spillere som Jung, Kliment og Halimi.

     Nå... for at vende tilbage til kampen på søndag.

     Jeg er enig med Jeppe i tankerne om forsvaret og keeperen giver sig selv. Halimi var helt vildt svag mod Silkeborg i min mening, så han må ud. Kliment er tilbage, men nu har Wilczek lige scoret.

     Mit håb:

     Rønnow

     Larsson - Arajuuri - Röcker - Jung

     Nørgaard

     Vigen - Tibbling

     Mukhtar

     Pukki - Wilczek

     Comment


     • Alternativlos
      Alternativlos commented
      Editing a comment
      Jeg synes ikke Kamil spillede en specielt god kamp mod Silkeborg især ikke rent defensivt. Han var ofte fejlplaceret når Silkeborg byggede op, især når de satte bolden hurtigt ud mod Skov og Gammelby var han alt for langsom til at komme over i området og dermed blev hele presset overspillet. Hvilket resulterede i at Jung, som ellers har været rigtig godt spillende, blev udstillet. Så selvom Kliment ikke kan ramme en ladeport foretrækker jeg ham over Kamil grundet hans defensive arbejde og det at han har noget som hverken Pukki eller Kamil har, nemlig hans fart.

    • #6
     Enig med 17'eren i at kampen mod SønderjyskE måske er en Lasse Vigen-kamp.

     AZ har været glad for Besar Halimi - med rette! - men han kan komme til kort på en vinterbane i Haderslev med et SønderjyskE-hold, der kommer til at gå ind i alle dueller med fuld musik. Der er selvfølgelig mantraet, at man ikke skal ændre på et hold der vinder, men starter man med Vigen eller Fisker sammen med Tibbling, bliver det også nemmere at skifte over til en flad 4-4-2, som man gjorde i Silkeborg, uden at skulle ofre en udskiftning på det. Det er oplagt, at SønderjyskE vil forsøge at spille Brøndby på samme måde som Silkeborg havde stor succes med i søndags.

     Ift. angrebet havde Jakob Hanssen en god pointe i seneste Mediano SL-podcast, hvor han nævnte at Wilczek var blevet utroligt hurtigt overspillet i genpresset og at man her savnede Jan Kliment, fordi det gjorde det unødigt let for SIF, at de så hurtigt kom forbi det første pres. Det satte deslige Jung under pres, da midtbanespillerne fra diamanten ikke kunne nå med ud. Synes det var en interessant pointe ift. angrebssnakken.

     Comment


     • #7
      SønderjyskE er generelt gode til at omstille sig, når de spiller mod hold, der på papiret er stærkere end dem selv. Mod FC København gik de væk fra deres normale 3-5-2 til at spille en mere kompakt 4-4-2, og det kunne man forestille sig, de gjorde igen for at forsøge at stoppe Brøndby centralt. Jeg tror ikke, det bliver en kamp hvor SønderjyskE kommer til at få ret meget flydende offensivt spil, fordi de har for stor respekt for Brøndbys omstillinger, og derfor tænker jeg egentlig, at det ville give god mening med en boldsikker Halimi på midten. Meget af nøglen kommer til at ligge i at spille rundt om SønderjyskEs centrale folk, og der er Halimi og Tibbling vores bedste folk.

      Comment


      • #8
       Den bliver svær. Tror desværre vores sejrsstime og 1.plads ryger i denne runde (med AGF i næste var det ellers muligt at holde begge dele indtil pausen), men SE er stærke pt, og vi har der notorisk svært i Haderslev. Selvom vi har vundet meget har vi ikke været overbevisende spillemæssigt synes jeg. Bliver interessant om ikke den nuværende midtbane konstellation ændres til netop den kamp. Tibbling, Halimi og Hany virker lidt tyndt til at slag på en tung bane ude mod SE. Mit gæt er at Halimi ryger ud til fordel for Vigen. (Han må vige pladsen hohoho - finder selv ud).

       ps: fedt initiativ med er sagligt forum her!!!

       pps: jeg er i øvrigt helt enig ift betragtningerne omkring Kamil og Kliment ift presset. Tror helt sikker det bliver Kliment der starter. Han er eminent presspiller. Hvis dog bare han kunne afslutte noget bedre... det bliver i øvrigt en rigtig Paulus kamp, så tror det er ret sikkert at han foretrækkes fremfor Hermansson. Jung starter givetvis også igen. Hans fysik og hovedstødsstyrke vil være godt i den kamp.
       Last edited by Cimber; 02-12-2017, 07:00.

       Comment


       • #9
        Jeg ser helst Fisker istedetfor Halimi. Hans krigerinstinkt er jo som skræddersyet til en kamp som denne (formentlig bliver) Hvis han skal bruges til noget i BIFtruppen, er det da ihvertfald til dage som i morgen!
        Jeg så også meget, meget gerne Vigen komme igang og få spilletid. Men det er lidt af et sats at starte med ham i morgen, så lidt som han har spillet. Så jeg ser hellere vi satser på dem som, trods alt, har spillet noget mere på det seneste.
        I angrebet ser jeg helst Kamil, men det er nu mest fordi jeg brækker mig over Kliments fodboldevner. Men hvis Coach vurderer at vi skal bruge hans arbejdsraseri og hurtighed i presspillet, så skal jeg ikke gøre mig bedrevidende ifht. Coach
        Der er absolut ingen tvivl om centerforsvaret, Paulus og Benedict er jo en decideret mur!
        På backen håber jeg på Crone, jeg synes han er hurtigst til at komme med både frem og tilbage og så mener jeg at hans tacklinger sidder bedre end Jungs. Det er selvfølgelig ærgerligt at mangle Jungs indlæg, især hvis vi stiller med Kamil, men sådan må det så være.

        Comment


        • #10
         "Jan Kliment er tilbage fra karantæne hos Brøndby og det kan også betyde comeback i startopstillingen hos ham, selvom Kamil Wilczek kom på tavlen senest. Hvis man hørte Fodbold FM tidligere på ugen, kunne man høre Masterclass-træner Jakob Hanssen fortælle, at en af grundene til at Anthony Jung ofte kom til at se dum ud og var isoleret alene, skyldtes at Wilczek alt for nemt blev overspillet i presset. Dermed kunne midtbanespilleren fra diamanten ikke nå helt ud og hjælpe og Silkeborg havde lynhurtigt skabt en overtalssituation."

         Læs hele 3point.dk's optakt her: http://3point.dk/optakt-soenderjyske-broendby-if/

         Comment


         • #11
          3point.dk har talt med Nørgaard om kampen: http://3point.dk/claus-noergaard-bro...andre-tophold/

          – Vi har fortsat vores gamle kvaliteter med hård fight tilsat lidt mere fremadretttet pasningsspil. Da vi tabte stort på Brøndby Stadion tidligere i år var vi fint med indtil det 80. minut, hvor vi begyndte en offensiv satsning. Det blev straffet promte af Brøndby i kampens slutning.

          – Blandt vores øvrige kvaliteter bliver der brug for et hurtigt omstillingsspil samt kvalitet ved standardsituationer. Det kan være nøglen til vi får et godt resultat mod Brøndby.


          Comment


          • #12
           Hvordan er SønderjyskE's bane?

           Jeg har svært ved at tro, at det er en billard-plæne, som de holder sig i Haderslev på denne tid af året, så mon ikke den bliver hakket godt op og det bliver dueller og lange bolde?

           Jeg ser måske Fisker på midtbanen i stedet for Tibbling, så der kan blive fightet. Kliment vs Wilczek ved jeg helt ærligt ikke.


           Originally posted by [URL="http://debat.3point.dk/member/45-alternativlos"
           Alternativlos[/URL]]
           Yesterday, 11:06
           Jeg synes ikke Kamil spillede en specielt god kamp mod Silkeborg især ikke rent defensivt. Han var ofte fejlplaceret når Silkeborg byggede op, især når de satte bolden hurtigt ud mod Skov og Gammelby var han alt for langsom til at komme over i området og dermed blev hele presset overspillet. Hvilket resulterede i at Jung, som ellers har været rigtig godt spillende, blev udstillet. Så selvom Kliment ikke kan ramme en ladeport foretrækker jeg ham over Kamil grundet hans defensive arbejde og det at han har noget som hverken Pukki eller Kamil har, nemlig hans fart.k
           På baggrund af dette er jeg måske enig.

           Comment


           • #13
            Originally posted by 17'eren View Post
            Hvordan er SønderjyskE's bane?

            Jeg har svært ved at tro, at det er en billard-plæne, som de holder sig i Haderslev på denne tid af året, så mon ikke den bliver hakket godt op og det bliver dueller og lange bolde?
            Banen i Haderslev er på baggrund af de kampe jeg har set i TV'et ganske udemærket og bestemt i den bedre halvdel i suppen. En god bane er desuden også i Sønderjyskes interesse, deres spillestil under Nørgaard minder mere om Thomas Frank fodbold end om klassisk tonserbold. Især spillere som Kløve, Grekko, Uhre, Zimling og Rømer er alle gode fodboldspillere som i høj grad har gavn af en god bane.

            Comment


            • #14
             Jeg kan desværre se, at Kamil er blevet skadet så det bliver helt sikkert Kliment.
             http://3point.dk/trupnyt-wilczek-sma...-soenderjyske/

             Comment


             • #15
              Hvad tror folket om dagens kamp?

              Jeg er optimistisk og siger 0-2 til Brøndby. Pukki kommer på tavlen igen og en af vores midtbanespillere får scoret.

              Comment

              Working...
              X