Announcement

Collapse
No announcement yet.

Egne spillere vs lejede spillere

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Egne spillere vs lejede spillere

  http://3point.dk/troels-bech-hellere...-lejespillere/

  Hvad ser du helst, at Brøndby satser på?

  Besar Halimi har været god for Brøndby, men er det bedre at bruge Lasse Vigen som er på kontrakt?

 • #2
  Jeg synes altid man skal bruge den bedste spiller på dagen. Det giver også et dårligt indtryk for fremtidige lejespillere, hvis ikke de bliver brugt når de er bedre end konkurrenten. Det ville virkelig være trist at misse en Mukhtar i fremtiden fordi vi har et rygte med at lejespillere ikke spiller.

  Comment


  • #3
   Er helt enig i at det er bedst at lade dagsformen bestemme hvem der skal spille.

   Det kan jo godt være Halimi kommer til at fortsætte hos os selv der ikke officielt er kommet nogle udmeldinger om det. Men det trak jo også ud med at få Mukhtar fast tilknyttet.

   Vi kan jo kun håbe det. Synes han er en af de absolut mest spændende spillere i ALKA ligaen.

   Comment


   • #4
    Synes til hver en tid, at den bedste spiller skal spille på dagen. Dog vil jeg sige, at når man når slutningen af sæsonen, skulle man måske overveje, om ikke man skulle begynde at indsluse en Vigen i stedet for Halimi, da det givetvis ikke ser ud til, at Mainz slipper ham. Når det så er sagt, er jeg på ingen måde bange for at slippe Halimi, da jeg sagtens kan se Vigen eller Fisker tage over uden problemer på den plads. Må dog give Halimi, at når det virkelig kører for ham, så er der altså international klasse over hans snævre driblinger og stepover-finter. Det er ikke mange steder i de nordiske ligaer, man ser sådanne ting. Desværre er der for langt mellem snapsene fra hans side af - men der er i hvertfald talent.

    Jung kunne også - efter en lang (!) række dårlige præstationer - vige sin plads til Crone, der over tid sagtens kan udvikle sig til en rigtig dygtig spiller.

    Kliment kan jeg desværre ikke se noget som helst i. Synes stadig, at det faktum at man forlængede hans lejeaftale, var et udtryk for manglende bejlere i kikkerten til angrebsposten fra AZ og Troels' side af. Der er absolut ingen lyspunkter, og han ligner ikke en mand, der er i stand til at arbejde sammen med Pukki eller Wilczek.

    Comment

    Working...
    X