Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ny angriber til vinter?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ny angriber til vinter?

  Det ligger meget i kortene, at vi skal ud og hente en ny angriber til vinter.

  Jan Kliment er lejet, Mensah er vejet og fundet for let, Pukki har kontraktudløb til sommer, og Wilczek svinger meget i præstationerne - selvom han scorer mål. Han forsvinder højst sandsynligt også. Det efterlader os med Andreas Bruus som eneste sikre kort til fremtiden, men han er jo nok ikke klar til at gå ind og bombe fra start. Så hvad skal der ske?

  Forhåbentlig bliver Pukki forlænget. Han betyder alt for vores offensive spil. Kan man få Kliment nogenlunde billigt, er han også en fornuftig backup, men til vinter bør der i mine øjne hentes mindst en angriber mere.

  Jeg er personligt meget glad for SønderjyskEs Mikael Uhre. Han er hurtig, boldsikker, fysisk stærk og står altid de rigtige steder. Oven i købet vil han nok kunne fås ret billigt, da SønderjyskE ikke er kendt for at sælge dyrt (Simon Kroon var for et år siden en større profil for dem, og havde en længere kontrakt, og han kostede 4 mio.) Minusset ved Uhre er, at han ikke er specielt træfsikker, men han har potentialet, og jeg tror, han ville være fantastisk i vores system.

  Hvad tænker I om angrebskabalen?

 • #2
  Uhre er hurtig, men jeg kender slet ikke nok til at vurdere om han ville passe ind i Brøndbys system.

  Dog ville det være fint, hvis vi kunne få gang i den gamle Brøndby-metode, hvor vi plukkede de andre klubbers profiler

  Mon ikke AZ til sidst henter en eller anden fra Tyskland, som vi aldrig har hørt om?

  Dog besynderligt, at vores midtbane nu er så god, mens vores angreb slet ikke er på samme niveau. Pukki er et stort navn, men selv i sidste sæson, hvor han scorede 20 mål, så brændte han jo alt for mange store chancer. Smid hellere Pukki en hård aflevering i feltet end giv ham en friløber, hvor han har meget tid.

  Comment


  • #3
   Er sikker på at vi går efter en angriber til januar, når Pukki, Kliment og Wilczek alle kan være fortid til sommer. Så ville ligne Troels og AZ dårlig hvis ikke de har nogen i kikkerten allerede. Jeg er dog meget tvivl om hvem vi går efter, rygterne gik en overgang på Berget fra Malmö. Men er længe siden at der er kommet nyt omkring den historie.

   Comment


   • #4
    Vi skal have to til vinter, det kan der slet ikke være tvivl om. Mensah skal væk, ikke engang som indskifter kan han bruges. Pukki er måske / måske ikke, væk til vinter, men uanset hvad, har vi behov for mere end én angriber på hans niveau. Kamil er jeg personligt pjattet med. Jeg synes han er kanon at have sammen med en angriber som Pukki, vi så sidste år hvor tit det gav pote, at han altid opsøger muligheden i feltet. Men Coach har truffet beslutningen om at det ikke er den type angriber han vil have, når han bruger Kliment istedetfor. Så er der Kliment tilbage.... Efter min mening skal han sendes retur til Tyskland med er kærligt tak for lån. Jeg bliver simpelthen helt hidsig når jeg ser ham spille. Manden er jo en maskine og løber solen sort og endda i et raskt tempo. Men hans afleveringer stinker, hans overblik stinker, hans afslutninger stinker og hans driblinger stinker.

    Jeg ville blive glad hvis vi hentede 2X nordmand i form af Jo Inge Berget og Kirkevold allerede i dette vindue. De burde begge kunne erhverves for rimelige penge, og minimum én af dem må kunne slå til for alvor. Kirkevold må siges at være virkelig skarp for tiden, og med de mange muligheder der kommer til vores angribere for tiden, burde det udmønte sig i flere kasser, end det gør med vores nuværende angreb.


    Så fik jeg vist også skrevet et par linjer i mit første indlæg på jeres nye, fine forum. Jeg ønsker jer god vind, det er et godt initiativ!

    Comment


    • #5
     Pukki skal forlænges, da han i mine øjne er vital i forhold til vores presspil, uagtet at vi savner mål fra hans side. Mensah minder meget om Pukki som type, hvilket vel også er årsagen til at han blev hentet. Er vild med hans speed og agressivitet, men hans afslutninger er helt håbløse. Kamil er jeg også enormt glad for, og hans tap in scoringer var en del af det vi tidligere har manglet. Dog mangler han i min optik, en del i det offensive pres, hvor han ikke har samme hurtighed som Kliment. Kliment som jeg i øvrigt også bliver vanvittig over, hver gang han spiller. Forkerte beslutninger i en uendelighed. Har har en masse, men slutproduktet halter. Jeg forventer 1 angriber ind i stedet for Kliment, forlængelse af trykhedsnarkomanen Pukki, og meget mere spilletid til Bruus

     Comment


     • #6
      Jeg tror ikke der er tvivl om, at vi henter en angriber, og måske endda to, hvis ikke Pukki forlænger (hvilket jeg dog gerne ser han gør). Kamil og Kliment er ikke fremtiden, og Mensah har ikke rigtig grebet chancen desværre. Bliver spændende om man tror på Nilsson, når han kommer retur fra SIF til sommer (tror det ikke helt), og også spændende med Bruus, som var i truppen sidst (pga Kliment karantæne). Håber han stille og roligt kan komme tættere på holdet og måske få nogle indskiftninger i foråret eller i næste sæson. Han skal i hvert fald gribe chancen i træningskampene il vinter.

      Comment


      • #7
       Originally posted by BitterFidse View Post
       Så er der Kliment tilbage.... Efter min mening skal han sendes retur til Tyskland med er kærligt tak for lån. Jeg bliver simpelthen helt hidsig når jeg ser ham spille. Manden er jo en maskine og løber solen sort og endda i et raskt tempo. Men hans afleveringer stinker, hans overblik stinker, hans afslutninger stinker og hans driblinger stinker.
       Haha... du må dog give Kliment, at han er blevet snydt for mindst tre straffespark. Men ellers har du helt ret. Særligt kampen mod FCK viste, at Kliment og Pukki er for uskarpe. Den kamp skulle have været afgjort langt tidligere, hvor især Kliments friløber bare var... ja, det er svært at beskrive, hvor dårligt det var. Man vidste bare, at så snart han havde efterlagt Kvist prustende midt på banen, så ville han løbe ned og skyde lige på keeperen. I det mindste fik han dog afsluttet.

       Pukki er også så uskarp. Især når han har meget tid, som den mod finske VPS på hjemmebane, hvor kuglen stort set bare skulle trilles ind. Omvendt har han gode løb, og det er svært at finde en lige så god angriber, så forhåbentlig kan der forlænges med ham på rimelige vilkår.

       Wilczek er en sjov spiller, og et eller andet sted kan jeg godt lide ham, da han er en ægte boksangriber, som søger chancen og står det rigtige sted. Men hvis han ikke er god nok til at fungere i coachs system, så må han videre.

       Mensah skal også videre for hans egen skyld. På trods af hans rolle i truppen, hvor han er bødekassemester og bringer godt humør, så kan han jo ikke leve med at være fjerde eller femtevalg. De gange han har fået chancen har han bare ikke grebet den.

       Så... der skal nyt til. Kirkevold kender jeg slet ikke nok til, da Hobro-kampe ikke er det, som jeg ser mest af. Vil han fungere i vores system? Den skæggede angriber fra Malmö har jeg slet ikke set noget til, så Jo Inge Berget må jeg også melde pas på.

       Skulle jeg komme med et forslag, så skulle det være Marcus Ingvartsen. Ser ikke ud til, at det kører i Belgien, så måske der kunne laves en handel der. Det er en ung mand, som klapper til. Ham og Pukki på toppen kunne være flot. Alternativt er der også Robin Söder, som havde succes i Superligaen, men som ifølge stats på Wikipedia heller ikke har det så flyvende i Belgien.

       Slutteligt... jeg så folk brokke sig over, at folk ville have nye angribere, når der nu var vundet så mange kampe i streg. Det er en helt forkert indstilling. Vores midtbane er super og vi er spoiled for choice, og vi har en god keeper, et rigtig stærkt midterforsvar og er godt dækket ind på højreback. Vi er helt åbenlyst svage på venstreback, og så er vores angribere for uskarpe. Vi SKAL have et bedre angreb.

       Comment


       • #8
        Personligt så jeg gerne Uhre i Brøndby, hans fart er eminent, han er en super fighter (= mon ikke han kan blive en god presspiller) derudover har han scoret et mål i ca hver tredje kamp (1 mål pr 255 min) vel og mærket for et hold der ikke vandt 10 kampe i streg og han er stadig ung. Så vidt jeg husker bød FCM 2 millioner for Uhre da de hentede Dal Hende, Kroon og Drachman, hvilket Sønderjyske afviste. Men med kun 1,5 år tilbage af hans kontrakt er det måske realistisk at få ham for ca 2-3 millioner.

        Et frækt bud kunne være Mikael Ishak med det er nok ikke realistisk, han er ellers præcis den type vi mangler.

        Comment


        • #9
         Jeg så personligt gerne at Pukki forlængede, om det sker er uvist, men han må da være bevist om at hans svingede niveau medfører at han har svært ved at slå igennem på "hyllen" over Brøndby, og hvorfor skulle han søge væk (sportsligt) hvis det blot er for at ramme samme "hylde".

         Wilczek ved jeg ikke hvad man har tænkt sig at gøre, han er for mig at se udmærket at have i truppen, men han passer umiddelbart ikke ind i Coach's plan omkring første holdet, hvor han (umiddelbart) hellere vil have 2 bevægelige typer der kan lave en masse løb og genpres.

         Mensah... Jeg tror ikke han bliver i klubben, han ligner en Julsgard der ikke slår igennem, men han har heller ikke fået mange minutter, han burde have bevægeligheden til at kunne gøre sig gældene.

         Kliment tror jeg ikke på, men han har alligevel vist sig at passe ind i Coach's plan, måske han bliver hentet billigt, eller forlænget med endnu et år... han får minutter og tiltro så det kan også være at jeg bare har set mig "blind" på ham.

         _

         Holdet får snart Gustaf tilbage, en spiller jeg stadigvæk håber på... han får minutter og måske, bare måske kan han gøre sig gældene (istedet for Wil). Plus der er unge og yderst talentfulde spillere der snart skal til at snuse til senior holdet... kan være nogle af dem kan tage sig af reserve positionerne.

         Jeg ved ikke hvem der (måske) skal hentes, men jeg er fyld af tiltro til at man gør et ordenligt forarbejde før man køber en ny spiller...

         Comment


         • #10
          Jeg tænker, at tiden er en anden end den middelmådige superligahylde. Brøndby kører med Superligaens smalleste trup, hvor stort set alle kan snuse til spilletid. Der vil max være 4 angribere i truppen, hvor kun en er dark horse - og den plads tager Bruus. Wilzcek er i spil til en VM-plads og det kan Brøndby udnytte til at tørre ham af på en rig kinesisk klub, hvilket jeg tror Troels Bech vil forsøge. Pukki gider ikke mere, og mon ik´ der ligger en kontrakt klar i det græske øhav 1. januar med start 1.juli. Kliment slipper vi nok ikke for. Jeg nægter at tro han er ønsket i Stuttgart og AZ virker opsat på, at få ham til at virke. Mensah har mistet pladsen til Bruus, så situationen giver sig selv. Nilsson skal alvorligt igang, hvis han skal være aktuel - ellers kan vi passende bytte ham og Sikosek for Robert Skov, der i min optik kan blive en fremragende angriber.

          Der skal findes to angribere med europæisk pas og niveau til Champions League - og med potentiale til et kæmpe salg. En med start 1Januar og en med start 1. Juli. Derudover mangler vi en back i begge sider.

          ...og Uhre er ikke hurtigere end vores centerforsvar - og ikke god nok.

          Comment


          • #11
           2 nye angriber med niveau til Champions League?? Det godt nok vildt og det bliver da tæt på umuligt at skaffe.

           Comment


           • #12
            Uhre kunne blive rigtig god i vores system. Han er meget løbevillig og hurtig. Dog mangler han at vise at han er en der kan lave 20 mål på en sæson. Han skal bruge for mange chancer på at lave et enkelt mål. Men hvis Coach kunne få ham til at lave mål så tror jeg han kunne blive en fantastisk spiller for os. Så hvis vi kunne få ham til under 5 mil så havde jeg gjort det. Men hvis det skal være en der kan erstatte Pukki Skal vi et niveau eller to op. Men hvis Mensah eller Kamil ryger så synes jeg at vi skal slå til.

            Comment


            • #13
             Nu læser jeg om angribere til 5 millioner og 2 på Champions League niveau. Med mindre der sker et eller andet, så tror jeg altså vi må skrue forventningerne lidt ned. Vi svømmer ikke i penge.

             Selvfølgelig vil det være oplagt med en ny angriber, men jeg mener faktisk 6´eren er mindst lige så sårbar position i tilfælde af skader, og et sted hvor vi også må forvente at skulle skifte ud til sommer. Jeg ville overveje at smide knaster i den retning, før alt andet.

             Comment


             • #14
              Originally posted by Jeppe View Post
              Selvfølgelig vil det være oplagt med en ny angriber, men jeg mener faktisk 6´eren er mindst lige så sårbar position i tilfælde af skader, og et sted hvor vi også må forvente at skulle skifte ud til sommer. Jeg ville overveje at smide knaster i den retning, før alt andet.
              Så gerne, at Brøndby hentede Sammy Skytte fra Silkeborg. Der er potentiale i ham, og fysisk er han i hvert fald perfekt til Zornigers måde at spille fodbold på.

              Comment


              • #15
               Originally posted by Jeppe View Post

               Selvfølgelig vil det være oplagt med en ny angriber, men jeg mener faktisk 6´eren er mindst lige så sårbar position i tilfælde af skader, og et sted hvor vi også må forvente at skulle skifte ud til sommer. Jeg ville overveje at smide knaster i den retning, før alt andet.
               I tilfælde af skader vil det være oplagt at sætte Vigen på den position. Fisker kan også spille den

               Comment

               Working...
               X