Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ny angriber til vinter?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Jeg kan rigtig godt lide Vigen, men jeg ser ham ikke som 6´er. Hvis han skal ned og spille den i 1 til 2 kampe, går det måske lige. Men render Nørgaard ind i en skade i slutspillet, hvor vi risikerer han sidder ude i 3-4 kampe, heraf mod fcm og fck, så er jeg bange for det kan blive afgørende for udfaldet af sæsonen. Sådan har jeg det ikke hvis 1 af vores angribere render ind i samme skade.

  Da vi måske har en lille idé om, at Nørgaard nok ikke lader hans kontrakt løbe ud, så ville den optimale løsning i mine øjne være, at vi allerede nu fik hans afløser ind og vi dermed kunne køre ham i stilling det næste halve år. Om der så er penge til det, aner jeg ikke.

  Comment


  • #17
   Det er strengt nødvendigt med en rigtig stærk og hurtig venstre back. Ham kan vi finde i FCN. Ja, jeg mener "mini". Men han er nok for dyr.

   Med hensyn til 6'eren bør det ikke være nødvendigt at købe ind. Vi har både Vigen og Hermansson der kan spille pladsen. Desuden er der også Blazek (eller det der).

   Da vi tilsyneladende var i gang med at hente Marcondes kunne det godt tyde på det er meningen at hente forstærkning/er til angrebet hvilket også ser ud til at være nødvendigt da vores angribere scorer alt for lidt

   Det kunne være spændende hvis vi kunne hente både Robert Skov og Jens Martin Gammelby i Silkeborg. Selv om Gammelby spiller back nu er ham gammel angriber. Han vil også kunne bruges på midtbanen da han er pænt drible-, løbe- og pasningsstærk. Spørgsmålet er hvorvidt de kan omstille sig til at spille vores system. Tror det vil være lettere for Gammelby end Skov.

   Med hensyn til Nilsson kan Silkeborg for min skyld beholde ham da vi ikke kommer til at spille i fjerdesals højde hvilket passer bedre til ham end hurtigt pasningsspiller langs jorden.

   Synes vi skal beholde Pukki. Han arbejder sindssygt meget forholdet og er vigtig for det genpres vi helst skal praktisere men som gradvist forsvandt som efteråret skred frem. Han er også god til småspil i små områder.

   Er dybt uenig m.h.t. Uhre. Han brænder for mange store chancer.

   Tror der bliver kigget mere sydpå end lokalt. TB har snakket om at det er svært at finde folk der passer til systemet her i Danmark.

   Med den nuværende placering i ligaen kan der være en gulerod der hedder mesterskab og mulighed for CL for spillere fra den tunge ende af Bundesligaen. Det vil være spillere der er et niveau over ALKA liga spillerne.

   Men det bliver spændende at se hvad AZ og TB kan trylle frem. Hvis de gør det lige så godt som i sidste transfervindue er der flere spillere af høj kvalitet på vej.

   Comment


   • #18
    Der skal uden tvivl findes nye angribere til sommer. Jeg tvivler på, at forsvarspillerne fra de hold, vi møder, ryster i bukserne over en i store dele af sæsonen målløs Pukki, og en Wilczek, der til tider slet ikke ligner en fodboldspiller. Jeg er med på, at især Pukki er god til at presse, men hvad nytter det, hvis han ikke kan score mål og true bagkæden?

    Det, vi behøver, er en angriber, der enten er hurtig - AZ efterlyste hurtige angribere, da han startede i klubben - eller angribere, der er garant for mål, og i det mindste kan skabe noget på egen hånd. Her tænker jeg især på spillere som Sørloth i Midtjylland, og en Kirkevold i Horsens. Alternativt, ville en Robert Skov kunne omskoles til decideret angriber? I så fald ville dette være en god spiller at hente, såfremt prisen er rigtig, og at Skov vil blive i Danmark.

    Comment

    Working...
    X